Vefsn skolekorps

Julegrantenning og adventskonsert

En av årest store begivenheter fant sted ved Olderskog skole søndag ettermiddag. Der ble julegrana tent og etterpå bød Vefsn skolekorps på konsert med julesanger og dans.  Under følger noen bilder fra kvelden og flere bilder finner dere her.

Takk til sangere, dansere, musikere, våre dirigenter Saška og Max og øvrige hjelpere for en fantastisk kveld.

Julegrantenning

Vi inviterer herved alle til julegrantenning søndag 3. desember kl 16:00 ved Olderskog skole. I god tradisjon blir det julesanger, dans, kaffe, kaker, loddsalg og ikke minst, nissen kommer selvfølgelig også.

 

Velkommen skal dere være! 

Den store korpskonserten

Vefsn Skolekorps, Mosjøen Skolekorps, Mosjøen Hornmusikk og Hornmusikken Fram var blandt deltagerne på den store korpskonserten i Aulaen på MVS. Dirigent Saska Cvijanovic og Vefsn skolekorps hadde for anledninga med seg solist Lazar Miletic på bratsj. Sammen fremførte de en veldig fin tolkning av Coldplay's Viva la vida. Lazar er til daglig leder for "Musikk i Nordland" og spiller i MINensemblet, et av norges fremste kammerorkestre.

Høstplan 2017

Velkommen tilbake alle medlemmer og foreldre. Endelig er vi i gang igjen. Vi har som vanlig en innholdsrik høst med mye spennende på programmet.

Første øvelse er mandag 28 august kl 17:30 på Olderskog skole. Høstplanen finner dere ved å trykke linken under:

http://www.vefsnskolekorps.com/133179501

Sommeravslutning

Sommeravslutning må markeres med pomp og prakt og denne gangen ble den feiret under åpen himmel med magiske toner i naturskjønne omgivelser på Mosåsen. Der koset vi oss med musikk, grilling og hyggelig samvær.

Tusen takk til alle for en strålende sesong!

Under følger noen bilder fra avslutninga. Trykke på linken for flere bilder:

http://www.vefsnskolekorps.com/133179519?i=135656454

 

Ny lærer i grov messing og dirigent for aspirantkorps

Fra høsten 2017 er Vefsn skolekorps så heldige å få Max Mikalsen i sin stabel som lærer i grov messing og dirigent for aspirantkorps. Max kommer fra Mo i Rana og har sin bakgrunn fra korps. Med eufonium som hovedinstrument og endt bachelorgrad med pedagogikk, var ikke steget til trombone så stort. De siste årene har han jobbet som frilansmusiker og instruktør i regionen, fra Berlevåg i nord til Mosjøen i sør. Max avsluttet i vår sin mastergrad på utøvende eufonium i Tromsø, med forskning på eldre musikk og renessansens ornamenterings- og improvisasjonsteknikker.

Velkommen til oss Max!

Rekrutering 29. Mai

Det blir ny rekrutering mandag 29 mai fra kl 16:30 til 17:30. Kom å få prøve instrumenter og bli bedre kjent med oss. Trykk på bildene for mer informasjon.

Velkommen skal dere være! 🙂

17. mai

17. mai er en svært så begivenhetsrik dag når man spiller i korps. Dagen startet med en runde med spilling og marsjering på Olderskog. Deretter fulgte frokost samlet, skoletog og en opptreden ved Olderskog skole. Og til sists avsluttet vi med borgertoget. 

I år hadde vi æren av å lede an skoletoget og gikk nest først i borgertoget. Dette i anledning av at korpset fyller 55 år i år. Til de som ønsker å vise at de setter ekstra stor pris på Vefsn skolekorps på denne dag, så er det forsatt mulig å gi en liten støtte på SPLEIS: https://www.spleis.no/project/4497 🙂

Under følger noen bilder fra dagens begivenheter og flere bilder finner dere her: http://www.vefsnskolekorps.com/133179519?i=134733659

55-årsdag

Det ble en storslått feiring da bursdagskonsert ble arrangert på Olderskog skole søndag. En fullsatt gymsal tok del i markeringa av korpsets 55-årsdag. En stor takk til alle bidragsytere, til Ørjan Rodahl for nydelig sang, til vår eminente dirigent Saska, til Stein Ivar Mortensen for "Vefsn skolekorps marsj" og til Elsbet Hundåla og Vigdis Andreasen for interessante historier fra korpsets første år. Vigdis tok turen helt fra Danmark for å delta på feiringa og det setter vi stor pris på.

Vi vil også takke for alle gaver i anledninga. Vi er ikke helt i mål med tanke på innkjøp av nye drilluniformer, men lar spleisen stå åpen til etter 17. mai. 

https://www.spleis.no/project/4497

Bursdagskonsert - Søndag 23. april

Vefsn skolekorps feirer sin 55-årsdag Søndag 23. april med konsert ved Olderskog skole kl 18:00. Alle er inviterte! Det blir salg av kaffe og kaker, samt ikke minst urpremiere på vår egen korpslåt "Vefsn skolekorps marsj". Vel møtt!

De som ønsker å gi en liten bursdagsgave til korpset, kan gjøre det her: 

https://www.spleis.no/project/4497

 

Rekrutering - 20. mars

Vi kjører rekruteringsrunde ved Olderskog skole mandag 20. mars. Tidspunkt er kl 17:30 for drill og kl 18:30 for korps.

Kom og prøv drill eller instrumenter og bli bedre kjent med oss.

Å være med i korps gir mange rike opplevelser. Vi spiller på konserter, deltar på seminarer og reiser på korpsturer. Og sist men ikke minst så leder vi an toget på 17. mai. Hva hadde 17. mai vært uten korps? 😉

Klikk på bildene her for detaljer om rekruteringa og ta gjerne en titt på bilder og info på web-sida forøvrig. 

Møt opp! 🙂

Ungdom på Scenen

9. Mars ble Ungdom på Scenen arrangert og Vefsn skolekorps var i tradisjon tro med. Talentfulle ungdommer spilte, danset og opptredde for et stort publikum i Mosjøen kino.

Noen bilder fra begivenheten:

Ny aktivitetsplan

Aktivitetsplan for våren 2017 er lagt ut under "Aktivitetsplan" i menyen.

Under følger noen  bilder fra adventskonserten og juleavslutninga.

Velkommen til Vefsn Skolekorps. Dette er siden for medlemmer, foreldre og andre interesserte.