Vefsn Skolekorps

Støtte til drift og utvikling fra Helgeland Kraft

Tusen takk til vår trofaste sponsor Helgeland Kraft som igjen viser hvilken fantastisk bidragsyter de er til lokalsamfunnet. Det setter vi umåtelig pris på 😀


Og tusen takk til alle dere som har stemt på oss. Veldig hyggelig å bli verdsatt 😘

Den store korpskonserten

Søndag 25 oktober deltok Vefsn skolekorps på "Den store korpskonserten" som er arrangert av Mosjøen skolekorps. Det ble et virkelig flott arrangement hvor både Hornmusikken Fram og Mosjøen Hornmusikk deltok i tillegg til skolekorpsene.

For mange av oss ble dette den første store konserten etter Covid-19 sin inntreden. Å arrangere konsert i disse tider er ikke lett, men arrangøren tok virkelig utfordringene på alvor og sørget blandt annet for spriting av et tredvetallas stoler mellom hvert nummer, samt at 1-metersregelen ble overholdt for publikum i salen i Mosjøen kino. 

Forhåpentligvis blir det ikke lenge til neste korpskonsert som er åpne for publikum. Vi gleder oss allerede 🙂

Øvingshelg sammen med Mo- og Hauknes skolekorps

Helga 18-20 september arragerte vi seminar sammen med Mo- og Hauknes skolekorps. Det ble ei begivelsesrik helg med masse øving, lek og sosialt samvær. Helga ble avsluttet med en liten "hentekonsert" for familie og venner.

Covid-19 byr på sine utfordringer og det gjelder også for skolekorps. Vi har byttet øvingslokaler og konserter, dugnader og korpstur er blitt avlyst. I så måte setter vi veldig pris på at det nå igjen er mulig å gjøre ting sammen, da selvsagt med de nødvendige tiltaken for å sikre smittevern. 

Til slutt må vi rette en stor takk til Betel for at vi fikk leie deres flotte lokaler.

Forograf: Ove Jørgensen

Sommeravslutning

Vefsn skolekorps hadde mandag sesongavslutning med en liten konsert i Byparken og etterpå hygget vi oss og spiste middag sammen.

Her er en liten smakebit fra konserten :)

God sommer!

17 mai 2020

Gratulerer med dagen alle venner av Vefsn skolekorps! Det har vært en spesiell vår og slik ble det også på 17 mai. Men en fin dag ble det likevel. Uten forpliktelser til de store togen, fikk vi anledning til å bruke ekstra mye tid til å spille, drille og marsjere i gatene på Olderskog og på Olderskog skole. Folk på Olderskog tok i mot oss på en helt fantastisk måte, de stod i hagene og ropte hurra og klappet, og skapte en enestående stemning. Det setter vi stor pris på.

Tiden siden starten av mars har vært vanskelig. Også for oss som spiller og driller i korps. En og en halv måned kunne vi ikke samles og øve sammen. Noen få uker før 17 mai ble det åpnet opp for korpsøving under strenge smittevernstiltak. Det har vært utfordrende, men samtidig er det fantastisk artig å få møtes og øve sammen igjen. Og vi synes det er stas at mange setter pris på jobben vi gjør på nasjonaldagen. Det har vært til stor inspirasjon og driv denne tiden. 

Vi ønsker å si en stor takk til Sparebank 1 Nord-Norge som har gitt oss (og veldig mange andre korps) 10 000 kr i ekstra støtte for å dekke tapte inntekter frem mot 17 mai. Et viktig tiltak for at vi skal komme oss over denne kneika. 

Flere bilder fra 17 mai finner dere her: http://www.vefsnskolekorps.com/133179530?i=170053817

 

 

Ungdom på scenen - 25-jan-2020

Vefsn skolekorps deltok tirdag på Mosjøen skolekorps sitt flotte arrangement Ungdom på scenen. Vi fikk se og høre en super konsert som var spekket av byens talentfulle ungdom. Og høydepunktet, om vi må få si det selv, var utvilsomt når Vefsn og Mosjøen skolekorps spilte sammen i konsertens avslutningsnummer, "Crazy for Cartoons".  

Flere bilder her: http://www.vefsnskolekorps.com/133179530

 

Nyheter Vefsn skolekorps!